Pohovana belo meso

Sastojci: 500 g Pilećeg belog mesa 1 Kašičica suvog biljnog začina 1 Kašičica slatke začinske paprike Za pohovanje:brašno,2 jajeta,prezle,ulje Priprema: Belo meso isecite na šnicle i začinite smesom od pomešane začinske paprike,suvog biljnog začina i bibera.Tako začinjene šnicle ostavite sat vremena da odstoje.Svaku šniclu uvaljajte u brašno,pa u umućena jaja i na kraju u prezle.Dobro zagrejte ulje,pa smanjite temperaturu na srednje i polako pohujte šnicle pazeći da ne izgore.Servirajte sa malo limuna. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Konačno sam pronašao savršen recept za pileća prsa

Sve zajedno se peče Neodoljiv sočan kolač sa orasima i čokoladom!Brzo i ukusno_Coko cake

Đuveč- meso sa povrćem i pirinčem