Šnicle u sosu od povrća najlepše šnicle na svetu

Sastojci: 500 g Junećih šnicli 2 Glavice crnog luka 2 Paprike sveže ili smrznute 2 Šargarepe 100 ml Paradajza iz flaše 1 Kašičica mlevene paprike 1 Kašičica začina za meso Malo đumbira 1 Puna kašičica kukuruznog skroba Biber,so ,origano Priprema: Iseckati crni luk i papriku staviti u tiganj na ulje i dinstati .Meso ćemo posoliti zatim po želji malo pobiberiti ,dodati malo začina za meso ako volite dodajte i drugih začina ,malo crvene paprike ,dodati malo ulja da bi to bolje izjednačili i na kraju dodati malo svežeg ili belog luka u prahu i malo đumbira ostaviti da odstoji dok nam se luk ne izdinsta ,dodati 1 veću šargarepu iseckanu i meso i poklopimo .Meso izvadimo na tacnu povrće izmiksamo štapnim mikserom sipamo u tiganj .Umutimo 1 punu kašičicu kukuruznog skroba dodamo vode i lepo izmešamo i sipamo u čorbu i dodamo paradajza iz flaše ,malo bibera,origana i polako vraćamo nazad meso ako volite ubacite malo svežeg belog luka. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru