Svinjski gulaš

Sastojci: 500 g Svinjetine od plećke 6 Glavica crnog luka 2 Veće šargarepe 200 ml Paradajz soka,so,biber Suvi biljni začin 1 Kašičica slatke začinske paprike 3 Kašike ulja,voda Priprema: Luk sitno naseckajte,šargarepu krupno narendajte meso isecite na kocke.U šerpu sipajte ulje,pa kada se zagreje,dodajte luk i dinstajte dok ne postane staklast.Dodajte šargarepu i meso i dinstajte 15 minuta.Potom dodajte paradajz- sok,začinsku papriku,so,biber i suvi biljni začin.Promešajte,nalijte sa malo vode,pa na tihoj vatri kuvajte oko sat i po uz povremeno dolivanje vode. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru