Ukusna piletina za nekoliko minuta

Sastojci: 6 Pilećih nogu 1 Luk,2 čena belog luka 2 Paprike 15 Čeri paradajza 1 Šolja pulpe paradajza 200 ml Kreme Rosemari,peršun So,biber,paprika Maslinovo ulje,puter Priprema: Pileće batake nasoliti,pobiberiti,posuti crvenu papriku i maslinovo ulje.Natrljati sa jedne i druge strane rukama .Staviti maslinovo ulje ili puter u tiganj pa pržiti pileće meso dok ne porumeni sa obadve strane ,dodati ruzmarin meso vaditi na tanjir.Iseckati 1 luk ,2 čena belog luka i 1 papričicu dinstati sa grančicom ruzmarina oko 2 minuta iseckati dve paprike crvenu i žutu i dinstati sa lukom.Iseckati čeri paradajz i dodati ga zajedno sa paprikom dinstati ,dodati 1 čašu pulpa paradajza sipati 200 ml kreme promešati dodati so i biber i dodati pileće meso krčkati sve zajedno oko 25 minuta.Iseckati peršun i dodati .Ostaviti da se zgusne nekoliko minuta. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru