Krompir sa lukom je ukusniji od mesa

Sastojci: 1 kg Mladog krompira 1 Luk,1 šargarepa 1 1 Biber Nekoliko malih paradajza Beli luk,praseli,parmezan Priprema: U šerpu staviti 1 kg krompira sipati vodu.Krompir kuvati dok ne bude gotov.Iseckati luk.Sipati u tiganj suncokreto o ulje i dodati iseckani luk ,papriku dinstati.Istopiti kocku maslaca dodati beli luk ,izrendati šargarepu ,dodati soli.Kada je krompir kuvan prepoloviti ga na pola pa dodati zajedno sa šargarepom i belim lukom ,dodati nekoliko čeri paradajzeva,soli,bibera pržiti krompir dok ne postane zlatne boje.Iseckati pa dodati peršun i rendani parmezan preko krompira.Krompir sipati u vatrostalni pleh . Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru