Glazirane losos od meda i belog luka

Sastojci: 500 g Lososa,so Crni biber Maslinovo ulje,15 g putera 2 Čena belog luka 1/2 Limunovog soka 1 Kašika meda Priprema: 500 g lososa preseći na pola posoliti ga ,pobiberiti tako i sa druge strane posoliti i pobiberiti.Sipati u tiganj maslinovo ulje staviti losos i kuvati 3 minuta,iseckati 2 čena belog luka,dodati 1/2 sok od pola limuna,1 kašičicu meda promešati.Losos kuvati 3 minuta sa druge strane dodati puter ,med,beli luk,sok od limuna pa kuvati još tri minuta.Kada je gotovo izvaditi losos na tanjir i posuti seckanim peršunom Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru