Lažna mađarica

Sastojci: 1 Pakovanje rozen kora Krema: 1 L Mleka 3 Pudinga od čokolade 200 g Šećera Aroma po želji 100 g Čokolade za kuvanje Glazura: 100 g Čokolade za kuvanje 3 Kašike ulja 2 Kašike mleka Priprema: U činiju sipati 8 dl mleka za kuhanje a 2 dl ćemo ostaviti za mešanje pudinga u 8 dl mleka stavljamo 200 g šećera i stavićemo da prokuva.Sada ćemo staviti 3 pudinga od čokolade i 2 dl mleka to ćemo da promešamo dodaćemo aromu orašastih plodova i sipati u provrelo mleko u skuvanu kremu dodaćemo 200 g margarina i 100 g čokolade potopiti da malo omekša pa ćemo da sve lepo sjedinimo da nam se margarin istopi.Kada smo kremu umutili mazati tako vruću na kolač.Na tacnu staviti kalup i staviti 1 rozen koru naneti kremu po 4-5 kašika smese razmazati pa staviti drugu koru i sve tako sve redom dok imate smese zadnju koru ne premazujete.Staviti nešto preko da zaštitite korice i ostavimo 2 sata da nam se prohladi.Kad nam se kolač već progladio .Sada ćemo spremiti glazuru.Na 100 g čokolade za kuhanje stavićemo,3 kašike ulj,2 kašike mleka istopiti na ringli .Pa naneti glazuru na kolač koji se prohladio ostavimo oko sat dva da se glazura lepo stegne. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru