Crvena salata

Sastojci: 100 g Skuvane cvekle 100 g Šargarepe iz turšije 200 g Skuvanog krompira 10 Zelenih maslina 4 Srednja kisela krastavčića 2 Konzerve tunjevine 200-300 g Posnog majoneza Malo svežeg peršuna,so i biber po ukusu Priprema: Skuvanu i ohlađenu cveklu ocedite i narendajte.Narendajte i krompir.Masline,šargarepu i krastavčiće sitno naseckajte.Tunjevinu ocedite ,pa sve sastojke sjedinite u posudu,posolite i pobiberite po ukusu.Dodajte seckani peršun i majonez,pa sve lepo izmešajte kako bi se sastojci sjedinili.Majonez dodajte po potrebi.Salatu pre služenja ohladite u frižideru. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru