Pileća džigerica

Sastojci: 300 g Pileće džigerice 150 g (jedna veća glavica crnog luka) So,biber,prstohvat šećera 2 Kašičice soja sosa Čili papričice u prahu Malo ulja Priprema: Džigericu očistimo i operemo pod mlazom vode,ostavimo da se iscedi.Luk sitno iseckamo i izdinstamo,regularno.Dodamo džigu,začinimo i ostavimo da se krčka.Soja sos razmutimo u pola deci vode,zajedno sa šećerom,prelijemo džigu i ostavimo da se ukrčka i skroz ispari.Super ide uz pire ,a mogu i uz testenine,meni je sa palentom njam. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Konačno sam pronašao savršen recept za pileća prsa

Sve zajedno se peče Neodoljiv sočan kolač sa orasima i čokoladom!Brzo i ukusno_Coko cake

Đuveč- meso sa povrćem i pirinčem