Alfredo s piletinom

Sastojci: 300 g Taljatela 300 g Pilećeg filea 200 ml Pavlake za kuvanje 100 g Rendanog parmezana 50 g Maslaca 2 Čena belog luka So po ukusu Biber po ukusu Sušeni peršun za posipanje Priprema: Skuvajte pastu.Na srednjoj vatri otopite maslac u velikom tiganju.Dodajte sitno seckani beli luk u tiganj i pržite ga nekoliko minuta.Dodajte isečene pileće filete u tiganj.Pržite ih oko 5-7 minuta dok ne budu skroz ispečeni i dobiju lepu zlatno smeđu boju.Dodajte pavlaku za kuvanje u tiganj.Promešajte sve sastojke u tiganj.Pomešajte sve sastojke da bi se sjedinili.Dodajte rendani parmezan u tiganj.Nastavite da mešate dok se parmezan ne istopi i sos ne postane kremast.Posolite i pobiberite sos po ukusu.Dodajte taljatele i dobro promešajte. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru