Krompir ići sa ruzmarinom i belim lukom

Sastojci: 500 g Mladih krompirića 2-3 Čena belog luka Svež ruzmarin Maslinovo ulje,so,biber Priprema: Operite mlade krompiriće i isecite ih na polovine ili četvrtine,zavisno od veličine.U veću činiju stavite krompiriće,dodajte sitno iseckan beli luk,listiće ruzmarina,maslinovo ulje,so i biber.Dobro promešajte da se svi sastojci sjedine i ostavite tako bar 15 minuta da stoji.Rernu zagrejte na 200 stepeni,rasporedite krompiriće po plehu obloženom pek papirom za pečenje i pecite oko 30_40 minuta ili dok krompirići ne postanu zlatno smeđi i hrskavi spolja,a mekani iznutra.Poslužite tople,po želji posute sa još svežeg ruzmarina. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru