Mađarska pasta

Sastojci: 400 g Dimljene kobasice iseckane na kolutove 2 Kašike maslinovog ulja 170 g Fusila 1 Srednja tikvica 1/2 Šolje supe od povrća 250 g Čeri paradajza Priprema: Testeninu skuvajte po upustvu s pakovanja.Zagrejte 2 kašike maslinovog ulja ,pa na njemu propržite kolutove kobasice dok ne dobiju lepu boju,oko 5 minuta.I kobasice sklonite na stranu.U isti tiganj stavite seckane tikvice i supu,pa kuvajte dok tikvice ne omekšaju,oko 5 minuta.Dodajte paradajz,pa nastavite da kuvate još 2 minuta.Smanjite vatru,pa dodajte testeninu i kobasicu,dobro promešajte i kuvajte još minut.Servirajte toplo,i ukrasite pinjolama. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru