Njoke s pečurkama

Sastojci: 300 g Njoka 400 g Pečuraka(šampinjona ili drugih pečuraka po želji,iseckanih) 2 Čena belog luka(sitno iseckana) Maslac,maslinovo ulje So po ukusu Biber po ukusu Priprema: U velikom tiganju zagrejte maslac i maslinovo ulje na srednjoj vatri.Dodajte sitno iseckani beli luk u tiganju i pržite ga nekoliko minuta dok ne postane blago zlatnosmeđu.Dodajte iseckane pečurke u tiganj i pržite oko 5-7 minuta dok ne omekšaju i ne počnu da dobijaju zlatnosmeđu boju.Začinite sos sa solju i biberom po ukusu.Dodajte kuvane njoke u tiganj i lagano promešajte kako bi se sve sjedinilo. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru