Brz i ukusan ručak gotov za pola sata

Sastojci: 350-400 g Pilećeg filea 1 Srednja glavica crnog luka 2 Čena belog luka 2 Ravne kašike brašna 200 ml Pasiranog paradajza Origano,lovorov list Začin,so 200-250 g Makarona Priprema: 1 Glavicu crnog luka na malo ulja.Kratko propržiti luk 3-4 minuta.Dodati 2 čena belog luka,350-400 g pilećeg belog mesa.Dinstajte dok meso ne pobeli(10 minuta).2 Ravne kašike brašna malo propržite zajedno(1-2 minuta).200 ml pasiranog paradajza dinstati 1-2 minuta dodati 500 ml vode .Ostaviti da krčka 30 minuta na umerenoj temperaturi.Začinite:začin c,so,origano,biber,Lovorov list 2-3 lista.Ostaviti da krčka još oko 10 minuta. 200 g makarona skuvajte po upustvu za prilog. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru