Brz i ukusan ručak gotov za pola sata
Sastojci:
350-400 g Pilećeg filea
1 Srednja glavica crnog luka
2 Čena belog luka
2 Ravne kašike brašna
200 ml Pasiranog paradajza
Origano,lovorov list
Začin,so
200-250 g Makarona
Priprema:
1 Glavicu crnog luka na malo ulja.Kratko propržiti luk 3-4 minuta.Dodati 2 čena belog luka,350-400 g pilećeg belog mesa.Dinstajte dok meso ne pobeli(10 minuta).2 Ravne kašike brašna malo propržite zajedno(1-2 minuta).200 ml pasiranog paradajza dinstati 1-2 minuta dodati 500 ml vode .Ostaviti da krčka 30 minuta na umerenoj temperaturi.Začinite:začin c,so,origano,biber,Lovorov list 2-3 lista.Ostaviti da krčka još oko 10 minuta. 200 g makarona skuvajte po upustvu za prilog.
Prijatno😘
Comments
Post a Comment