Mediteranska salata

Sastojci: 200 g Crvenog padulja 200 g Šargarepe 200 g Paradajza 100 g Crnog luka 180 g Tunjevine,so Biber,maslinovo ulje Peršun Masline Priprema: Isečemo 200 g šargarepe koju smo predhodno očistili i obarili ,200 g paradajza iseckamo na kockice,1 glavicu crnog luka oko 100 g iseckamo na rebarca .Uzmemo jednu veliku činiju i stavimo 200 g crvenog pasulja pasulj smo predhodno izručili iz konzerve i dodali šargarepu ,paradajz i 180 g oceđene tunjevine ,luk malo posolimo,pobiberimo i dodamo malo maslinovog ulja sve zajedno promešamo pospemo seckanim peršunom da se umasti . Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru