Najbrža čokoladna torta

Sastojci: 3 Jajeta 160 g Čokolade Priprema: Zagrejte rernu na 170 stepeni.Odvojte žumanca i belanjca,pri čemu ćete belanjca staviti u frižider,da budu hladna dok ne krenete sa njihovim pripremama.Razlomite čokoladu,pa je otopite na pari(na oko 60 stepeni).U velikoj činiji umutite žumanca u gustu penu.Kada se ohladi,dodajte žumanca i umutite ih u čokoladi.Dodajte umućena belanjca kako bi smesa ostala prozračna.Okrugli kalup za tortu obložite pek papirom,pa izlijte testo.Pecite na 170 stepeni oko 40 minuta.Kad je gotovo ostavite da se ohladi. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru