Savršeni čizkejk s jagodama
Sastojci za koru:
300 g Mlevene plazme
150 g Margarina
100 ml Soka od malina
Za fil:
400 g Krem sira
200 ml Kisele pavlake
250 g Šećera u prahu
2 Kašike želatina
250 ml Slatke pavlake
200 g Jagoda
1 Kesica preliva za torte
Priprema:
Želatin potopite i ostavite ga da nabubri,a potom otopite na slabijoj vatri.Keks prelijte otopljenim margarinom i sokom od jagoda i utisnite ga na dno kalupa.Umutite šećer sa krem sirom i kiselom pavlakom.Posebno umutite slatku pavlaku.Otopljeni želatin ulijte u smesu od sira i umešajte zajedno sa slatkom pavlakom.Tri četvrtine jagoda iseckajte i blago izgnječite viljuškom,pa umešajte u krem.Izlijte preko podloge od keksa i dobro ohladite u frižideru.
Prijatno😘
Comments
Post a Comment