Posna supa sa knedlama

Sastojci 2-3 Šargarepe Parče celera(može paškanat ili koren celera 1 Manja glavica crnog luka Peršun po želji So,suvi začin i biber po ukusu Rezanci ili neka testenina za supu Za knedle: 4 Kašike belog brašna 4 Kašike pšeničnog griza 1 Kašičica praška za pecivoMalo soli i suvog začina Na vrh kašičice kurkume Isto toliko bibera Svež peršun ako volite 1 Kašika ulja 80 ml Vode Priprema: Nasecjajte povrće i ubacite ga u ključalu vodu da se kuva par minuta,za to vreme napravite knedle.Čim se povrće skuvalo posle 5 minuta,pravite knedle i ubacite ih u supu,poklopite šerpu,a zatim kuvajte još 5-7 minuta.Ukoliko ubacujtete testeninu,stavite je odmah nakon knedli da bi sve bilo gotovo u isto vreme.Na kraju dodajte samo malo sveže naseckanog peršuna. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru