Pileće grudi s bademima

Sastojci: 2 Komada pilećih grudi 3 Kašičice suvog ruzmarina 100 g Listića badema 2 Belanjceta So,biber,ulje Priprema: Pileće grudi presecite napola i odvojite ih od kostiju.Pomešajte ruzmarin ,listiće badema,so,biber.Belanjca umutite da ne bude previše čvrsta.Komade belog mesa blago posolite,pa ih uvaljajte u belanjca,a potom i u smesu badema i ruzmarina.Dobro pritisnite da se masa prilepi sa svih strana.Pleh obložite masnim papirom,poređajte meso,prelijte s malo ulja i pecite oko pola sata na 180 stepeni.Meso treba da bude reš pečeno. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Starinske ružice sa orasima

Samo patlidžan i paradajz!Recept za 15 minuta u tavi za doručak ili ručak ili večeru