Riblje pljeskavice sa povrćem

Sastojci: 1 kg Krompira 400 gr Šargarepe 2 Štapića celera 2 Kašike soli Obareno povrće izvaditi da se ocedi i ohladi.U istoj vodi obariti ribu i očistiti je od kože i kosti. 1 Glavica crnog luka 3-4 Krompira 2 Šargarepe Krompir ispasirati a,luk i šargarepu i ribu(oko 400 gr) sitno samleti u blenderu sve to sjediniti i dodati 100 ml ulja 1/2 Praška za pecivo 500 ml Mineralne vode 2-3 Kašike prezle Priprema: Peršun,biber,i ostale začine po vašem ukusu.Od dobijene smese formirati pljeskavice i peći na 200 stepeni oko 15 minuta dok lepo ne porumene.Ostatak barenog krompira i šargarepe začiniti i zapeći u rerni. Prijatno😘

Comments

Popular posts from this blog

Mrežasta pita s viršlama

Pica burek sa gotovim korama za 10 minuta

Čokoladni rolat s višnjama